tirsdag 16. november 2010

MATALA

Markedsdag i Matala. Dette "ødelandet" ved Eyasi sjøen. Vi møtte masse Datooga-folk og vi møtte varme både fra mennenskene og fra sola...(det må ha vært nærmere førti grader midt på dagen)....
Denne datooga-dama har gjort ett "varp" bokstavelig talt. God hønemiddag!
To dager tilbrakte vi i Endesh. Og vi var innom landsbylederen og konene hans. Vi fikk servert ris, denne nymotens greia for ei datooga-kone. Men renset ble den...og kokt i fett og vann! Takk kjære venner for stor gjestfrihet. Dere er spesielle!
Vi er helt mot slutten av tørketida og vanndråpene er få og vanskelige å hente opp. Her fra ett vannhull i Endesh....
Jeg ber om at Endesh må finne kilden med det Levende vann som veller frem uavbrutt hos den som har tatt imot Jesus!
....se, han kommer med skyene, og hvert øye skal se ham....Joh.åp.1.7
Da, på den dagen, "skal de ikke hungre mer, heller ikke tørste mer. Solen skal ikke falle på dem, eller noen hete. For Lammet, som er midt for tronen, skal vokte dem og føre dem til livets vannkilder. Og Gud skal tørke bort hver tåre fra deres øyne."
Joh.åp.7.16-17

1 kommentar:

Paul og Aud sa...

Kjære,kjære venner!
Først av alt, GRATULERE med vel overstått dag Leif,sorry at me glemte deg på dagen. Men dokk og arbeidet det glemmer me slett ikkje.
Me hadde et misjonsmøte på Talje i går kveld,hadde andakt og viste bilder og fortalte fra opplevelsene i Tanzania. Uforglemmelige opplevelser! Bærer det alt med oss,ikkje minst den enkelte som me møtte. Ber for arbeidet og den enkelte me møtte.
Ønsker dokk alt godt begge to.
Aud