tirsdag 2. september 2008

Heisann!Da er vi igang igjen. Uka som ligger bak var svært innholdsrik. Vi var med på friluftsmøter i Ghairo...og jeg kan love dere at det var mye luft. Det var noen enorme hvirvelvinder som inneholdt mye støv. Men det var mye folk som kom, både til undervisning og film. 

Fra fredag til søndag var vi i Balangda Lalu. Høydepunktet var nok i Masusu på søndag. Her var det dåp av fire barn...på ett sted der det for ett år siden ikke var noen forkynnelse. Ei bestemor bar blant annet barnebarnet sitt til dåpen. Barnets mor døde av dysenteri i juli, men bestemor ville så gjerne at jenta skulle motta dåpen. Selv var bestemor døpt av dr.Olsen for mange, mange år siden. Bestemor er en pådriver for den vesle forsamlingen her i Gorimba, eller Masusu. 

Mandag var det heldag ute i Ghairo distriktet igjen. Det ble holdt en stor barazza ved ett tørrlagt kunstig vann. Svarte vannhull lå spredt her og der...svart, sølevann som ble brukte til dyrene, til koking, til klesvask, til drikkevann osv... utrolig. 

I dag har vi hatt hjemmedag. Ugali til middag. Folk på dørene. osv. Jeg prøvde å legge til noen bilder her, men såååå godt var ikke internett enda at det klarte laste over. Neste gang...labda.

5 kommentarer:

Reier sa...

Heisann! Prøvde å senda en melding te dåkk her om dagen med gratulasjonar. Men dåkke vil sjølsagt ikkje ha noge med meg å gjer. Fytti. Dåkke e gamle så ska bli besteforeldre ...

Marit og Leif Thingbø sa...

Uff ja årå går. Gåstolen e i hus og hårå e grå. Tennene e ikkje så gode de heller...men sånn ellers e alt bra. Lykke t dokke og...du må gå tur me na, og få gang på det. Klem fra bibi

Aina og Steinar sa...

Dåkke e i full gang igjen hørres d ud som, d e bra:P Og gratulera sånn offisielt me den kommande besteforeldre-tittelen=)

Synnøve sa...

Heia... Tenker det var godt å være tilbake igjen! Gleder meg til å (forhåpentligvis) treffe dere i Katesh! Glad i dere.. Donti..:)

Gunn Helen og Kåre Gilje sa...

Kjekt å lese bloggen deres!! nÅ begynne reisefeberen til TEFT å komme altså! Glede meg masse! Håbe me ser dåkke i løpet av tiå der nere!