tirsdag 4. november 2008

Guds Glede

På søndag var vi tilbake i Gasaboy. Denne langstrakte landsbyen som ligger langs saltsjøen. Vi hadde møte og filmkveld, og vi besøkte evangelist Zakayo. Det skjer positive ting i Gasaboy, og vi synes å ane ett lite gjenombrudd her nede ved sjøen. En av eldstene har bedt om dåpsopplæring, og det er utrolig om evangeliet slår rot via de eldste...da følger de unge etter. 

Vi fikk også besøkt lille Eli Furaha, og han skriver:
Kjære Kristine. Jeg vil gjerne takk for det flotte teppe som du har strikket til meg. Jeg ble veldig glad. Det kan bli veldig kaldt her nede ved saltsjøen, særlig når det blåser. Ghamata Jone sier at du har brukt ullgarn. Og at du har strikket det helt selv. Takk. Må Jesus velsigne strikkepinnene dine. Jeg har fått navent Eli Furaha, som betyr Guds Glede. Jeg er en helt vask ekte Datooga gutt. Mor og far er veldig glad for at jeg er til. Jeg er en Guds Glede sier de. Jeg blir veldig glad hvis du vil be for meg. Hilsen Eli Furaha

4 kommentarer:

Helene Kirkholm sa...

Hei :)
Kjekt å få mld fra deg :)
Spennanes å lesa om koss det går i tanzania, fantastisk land og et fantastis folk :)
Glede meg te å reisa ud igjen, me ska jo ud igjen me bildøy i feb/mars! Håbe me får te ein katesh tur igjen, hadde vært gøy:)
Gla i dokk og, klem :)

Marianne og Knut Kåre sa...

E Zakayo han som va på GF i Ålesund? Han med den gedigne kvide gitaren? Han va jo heilt fantastiske!

Nå har me vore på spelekveld hos Kjetil og Renate. Du komme te å grina når du ser voggå de har kjøpt :)

Maria og Magnar sa...

Kjære faddere! Det er digg å kunne fortelle dere, at lille white curly afro som etterhvert ble brun og tynn i håret, gikk ned på kne 19. nov og fikk ja fra sin Maria:-)

Aina og Steinar sa...

Hei! Har akkurat våre på SPOR og fått sitt video tatt av Elin og Eva når di besøgte dåkke! D va ein kjekke film, men må sei at d blei gode latter i salen når me såg intervjuet me frokostbordet kor Leif fortelle om dagens utflukt...Juicekartongen fekk i gronnen d mesta av oppmerksomheden=)=)*Latter* Snakkes plutselig!