mandag 25. oktober 2010

GRADUATION Iringa.....


Hanang venner på tur. Anledning Charles Sedo og Bariki Eli`s graduation fra universitetet i Iringa. Bariki Eli har studert i fem år, og har degree i Teologi. Charles har gått på Wandering Sheperds kurs i to år, og får også status som prest. Hipp hurra for at vi har fått enda en Datooga-prest som er klar til tjeneste blant sine egne. Hipp hurra for Bariki Eli også som har stått på i alle disse åra. Sønn av Mzee Joel evangelist i Mbulu og gode venn. Her ser dere Hanang gruppa. Vi hadde ein skikkelig koselig tur på tross av mange mil,- og mange timer i bil.


Charles Sedo og
mama Faraja her til venstre.

Og Bariki Eli og "far" under.....

Vi fikk også tid til å besøke Margunn og Kristoffer Sævre som leser språk på en campingplass like utenfor Iringa. Veldig kjekt å besøke de....drøs, kaffi og sjokolade.....Lykke til med swahili og campinglivets mange utfordringer!
På returen over fjellet mot Dodoma så vi dette korset oppi høyden. Midt i ødemarka. Midt i ett intet....En oppmuntring og påminnelse til reisende.... både på denne grusveien mot Dodoma, men også på "grusveien" til himmelen. Løft blikket opp. Se opp og fremover....på troens opphavsmann og fullender Jesus Kristus!
Turn your eyes upon Jesus!

2 kommentarer:

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så flott at medarbeiderne deres er skolerte, og tar utdannelse! Det er nok viktig for all framtidig arbeid og overtakelse! Kjekke blogg, kjekt å se ka dokke holde på med, vett du! :) Ha ein flotte dag! :)
klem fra meg!

AMO sa...

Skulle ønske, Marit, at du kunne dele noe av dette også med Victoria-damene. Nedtellingen til 15.november er allerde begynt, you know.
Gleder meg over stykkene deres i bladet Riziki.
Takk for at dere står på - på mange fronter.