lørdag 12. mai 2012

SEMIFINALE

Ja, vi er inne i semifinalen. Plutselig var den her....og vi spiller mot et folk som overøser oss med gaver, gode ord og gjestfrihet. Det er utmattende, men må man, så må man!
I begynnelsen av mai var Leif på det årlige prestekurset i Mbulu....og jeg var med. Vi har virkelig vært inkludert i dette prestefellesskapet, og vi vil savne det. Alvor og mye humor....og gode medarbeidere.

Vi har også vært i YAEDA CHINI på
"Kantate domino"
På den årlige sangfestivalen deltok vi dette året i dalen. De sang, og de sang. 11 kor fra hele dalen kom. Alle sang tre sanger hver. Vi begynte gudstjenesten klokka ti....og avslutta halv fem!
Og vi fikk gaver og mange hilsener.

Det er vanskelig å ta farvel.
(legg merke til skoene mine. De er en gave fra menigheten i Dugmoshta. Datoogasko)
To menigheter kom "by" traktor. Her på vei hjem i solnedgangen. 
For et folk!

Fra Yaeda til Bassodagew der vi hadde eksamen for elleve elever som hadde fullført datooga, voksenopplærings klassen. Fem stod. Her ei strålende fornøyd ung mor som fikk bevis, OG NT på Datooga som gave.

BALANGDA LALU:
den aller første plassen vi besøkte og kom til for seks år siden.
Leif får her gave. Ett datoogakast med perler sydd som kart over stedene vi har arbeidet i.


På vei hjem fra Balangda måtte vi innom til evangelist Rehema. De har seks barn, men oppholdsrommet var så lite at de måtte hilse på oss fra døra. En nydelig barneflokk og ett nydelig hjem der Jesus bor.
Må Gud velsigne deg Rehema. Du var avkreftet for du hadde nettopp mistet et barn i fødsel. Allikevel tok du imot oss, med te og stor gjestfrihet.

Kjekke "gutter" med gaver på fanget.
Prest Sima og Leif.
Finalen blir i Katesh 27 mai. Følg med, følg med.
Magefølelsen sier uavgjort!

3 kommentarer:

Paul og Aud sa...

Ja vær trygg du Marit. Me følger kvart innlegg;og føler med dokk.
Kan ikkje sei eg misunne dokk disse avskjedsdager,men me gleder oss te treff i Norge. Lykke til. Hils Kristina og velkommen heim.

Eldbjørg sa...

En unik blogg av unike mennesker! Fantstisk å få følge med dere på denne måten, dere er mestere i å stå i tjenesten! Ledet av den store MESTEREN. Lykke til i finalen og de siste avskjedene. Det må bli tøfft..... Her hjemme venter vi på at dere skal starte :-), gleder oss til hjemkomst og å møte dere igjen. God bless

Reidun sa...

Kan bare ane koss det må føles å ta avskjed me de flotte folka dokk arbeide samen med. Håpe ikkje overgangen te Norge blir for stor. Glede meg te å treffa dokke.Må Gud gi krefter til finalen....klem fra søs