mandag 8. oktober 2007

Hele jorden er min, sier Herren


Vi var enig om å gi stuten i kollekt. Det var en flott stut og jeg hadde egentlig mange planer med den. Men kona mente altså at vi skulle gi den i kollekt og til Gud, som en takk for Guds mange velsignelser. January ser på forsamlingen. Han underviser denne timen. Vi er på seminar i Ghairo. Nitten evangelister er til stede. De tar notater og lytter. Å gi den flotteste stuten var da virkelig i overkant...

Vi avtalte at vi skulle prøve å kjøpe den tilbake på auksjonen etter kirketid, fortsetter January. Først gi den i kollekt, og så kjøpe den tilbake. Sammen var vi blitt enige om ett beløp som var overkommelig. Søndag kom og stuten var med oss til kirka. Auksjonen etterpå ble spennende. Jeg klarte ikke være til stede, men gav pengene til kona med beskjed om å gjøre ett forsøk... Selv virret jeg rundt.

Stuten gikk for det doble av det vi kunne klare, og flyttet inn hos naboen. Selv gikk vi hjem uten stut. Allikevel kjente både kona og jeg på glede da vi gikk hjem. Guds orden er virkelig underlig.
Evangelistene gjorde store øyne, og undervisningen gav ettertanke og rørte ved hjertene til alle oss som var til stede. January har åtte barn og hadde sikkert trengt stuten selv.

Vi har hatt seminar i alle prostiene vi arbeider i dette året. Blitt kjent med evangelistene og prestene...og blitt velsignet. Gud har virkelig mange flotte mennesker i sin tjeneste. Be for de og takk for de.

Ingen kommentarer: