mandag 8. oktober 2007

KATESH HER!

På barselbesøk i Mureru. Barnet er en gutt og heter Leif...
Hjemme i Katesh. Evangelist Charles og Leif produserer sanger på Datooga.
Nå er det virkelig på tide med ett lite pip fra Katesh. Tørke og vind feier for tiden over Hanang, og støvet er tilbake for fullt. Vi har vært ute i distriktet. Vi har lest språk. Vi har vært på årsmøte for kirka i Mbulu. Vi har vært ei uke i Yaeda Chini, og vi har gjort mange andre ting. Vi har trappet noe ned på språklesinga. Ikke fordi at vi behersker det, men fordi at arbeidet "spiser" oss mer og mer. Turene våre ut i landsbyene er fulle av opplevelser og inntrykk. Det samme er seminarene vi har sammen med evangelistene. Datooga folket møter opp på de stedene vi har startet arbeid, og vi har begynt å få god kontakt og gode relasjoner til både folk og steder.
I dag skriver jeg fra Arusha. Vi kom hit på lørdag etter å ha vært noen dager over i Mara fylket. I ettemiddag kom familien Indrebø. De skal bo og arbeide her på Scripture Mission. Det var veldig kjekt å møte IngerLine, Knut og Hanna. Velkommen inn i fellesskapet. Lille Hanna var bare heilt skjønn.
Vi reiser til Katesh igjen i morgen...og hvem vet hvor lenge det vil ta før neste oppdatering? Enn så lenge: "Min nåde er nok for deg...sier Herren".

1 kommentar:

Aina og Steinar sa...

Kjekt med ein oppdatering!D e jammen ikkje så ofte d skjer, hehe... Synd d ikkje blei någe løva på dåkke:P Lykke t vidare i arbeidet, hørres spennande ud! D går fremdeles i lesing her i Oslo. Neste helg tar eg turen hjem:)Klem