onsdag 28. november 2007

Advent

Kirka i Yaeda Chini dalen. Teltet vårt. Og kirkaklokka...


En liten oppdatering fra Datooga land. Nå føler vi at vi løper litt om kapp med skyene og regnet. Vi er så godt som i mål med årsprogrammet vårt, og er glad for tørre veier og oppholdsvær så langt. Forrige uke var vi i Yaeda Chini dalen og hadde flotte dager sammen med evangelistene i dalen. Seminar og evangelisering. Det var varmt i dalen. Vi kjente trykket ekstra klokka tolv der vi satt i kirka som er bygget av bølgeblekksplater. Men vi reiste glade hjem. Vennene i dalen har blitt mange og vi kjenner på en rikdom som får være sammen med de.

Nå er vi i Nairobi. Bilen er på service (kardangen er brukket), Leif er på et møte og vi skal hente kristenruss jenter som blir med oss hjem til Katesh i morgen. Neste tur til Nairobi blir når vi skal hente "ungane" våre. Vi gleder oss veldig... Enn så lenge, vi skal snart feire advent. Jesus kommer til oss igjen og vil bo hos oss. Ha ei god adventstid!

1 kommentar:

Kjersti sa...

ÅÅÅ her sitte me i Brighton og håpe at det om ikkje altfor lenge e plass te eit telt på siå av dokkas. Me e veldig klar te å innta livet som nomader(i den grad det går an:) Nå e det bare litt øve ei veka igjen i England, fire veker i Norge med pakking og avskjed og så Tanzania!
God bless you!

-Stenslands-