onsdag 2. januar 2008

JUL OG NYTTÅR, OG DAGENE ETTERPÅ

Guttene og Renate kom. (men minus Per Jone og Jorunn). Vi fikk flotte dager sammen. God drøs. God mat. Mange gode vennebesøk og utebesøk. Kontrastene fra feriedager - til helg var stor. Bare se Leif og meg på sykkeltur på Zanzibar... Ganske tøfft, eller ka? Noen dager senere var det julemøter i kirka i Katesh og distrikts besøk i Gasaboy. Kaffi brenning utendørs hører med i en kaffiglad familie.. Eivind pilot feiret jul sammen med oss. Veldig bra! Og kjekt! Og han elsket pinnekjøtt!

Tre av gutta måtte reise i går. På grunn av uroen i Kenya, fløy de til Nairobi, døgna på flyplassen, og reiste videre til Europa i dag morges. Renate og Kjetil reiste på samme måte nå i dag, men med kurs for Ethiopia. Vi to som er tilbake reiser til Katesh i morgen. Vi gleder oss til nye arbeidsdager blant Datoogafolket. Den jevne hverdag er alltid best, sa min mor så ofte.
Jesaja 2:5
"Kom, la oss vandre i Herrens lys". Med våre liv, vår tjeneste, vår hverdag, våre gleder og med våre sorger.

GODT ÅR 2008 Mungu akubariki sana!

5 kommentarer:

Jorunn F sa...

Godt nyttår. Alt vel på øynå.
Du figurerer som skikkelig eksosrype, hvem skulle vel trodd det? Godt dere hadde noen flotte dager på Zanzibar.

Synnøve sa...

Godt nyttår, tante og onkel. Tenker dere har hatt det flott i jula. Eg savner afrika, men planlegge tur i November. Klem

Synnøve sa...

Godt nyttår, tante og onkel. Tenker dere har hatt det flott i jula. Eg savner afrika, men planlegge tur i November. Klem

Gunn Helen og Kåre Gilje sa...

Hei:) Kjekt å se at besøket dere gledet dere slik til ble bra:)

Savner dere i Katesh! Takk for flotte minnerike dager hos dere.. Nå er jeg i full gang med foredrag og bildevisning fra turen. Kos dere!

Sef 3, 17.

Hilsen Gunn Helen.

Helene Kirkholm sa...

Heihei :) Håper alt står bra te i Tanzania :) Me ska jo ner te tanzania om ca ein måned, de blir utroli kjekkt!!! Me ska jo innom dokk ein liden tur og :) Foreslo de for lærarene og de va positive te det... Blir kjekkt å treffa dokk igjen.
Ellers e alt bare bra her på bildøy, har spronge misjonsløp idag, samle inn penger te kenya prosjekt. De va veldi vellykka og alle e veldi støle i beinå nå, hehe... Klem fra Helene :)